çok beğenerek izlemeye aldım paylaşımlarınızı….
farklı tarifler mevcut, galiba en dikkatimi çeken ise, estetik açıdan mükemmel oluşu.. elinizin ayarını ve sunumlarınızı tablo gibi buldum desem abartmış olmam…
keza;tariflerinizi yazı dilinde ifade ederken kullandığınız noktalama işaretleri ve üslubunuz da dikkatimden kaçmadı :)))))
Güzel beğenileriniz için çok teşekkürler, geri dönüşler beni çok mutlu ediyor ve devam etmem için teşvik ediyor :))) Tekrar çok teşekkürler iltifatlarınız için. Konya’ya sevgiler benden. Gelecek hafta sonu ben de ilk kez ziyaret etme fırsatı bulacağım şehrinizi 🙂
Mağrifetler iltifata tabiidir, ben teşekkür ederim nezaketiniz için….
Konya’lı olarak tavsiyelerde bulunmak isterim, haddim değil ama uyarsanız mutlu kalırsınız::))) çok mu ukalaca oldu yaaa:)
öncelikle israrla ve aşkla ve şevkle diyorum ki “etliekmek” lezzetini her yerde yemeyin, kartonpiyer yatağında soğanlı kıyma yemiş olursunuz:)
Vedat Milor’un de tavsiye ettiği Bolu Lokantası’nı es geçmeyin…
Mevlana civarında’dır efendim:) dıştan köhne ama içten sizi fetheder…
keza fırın kebabını da her yerden yemeyin, sadece fırın kebabı yapan işin ustası yerler var ki o da Mevlana civarı ,Vakıf Bank yanı sokak içinde “ALİ BABA” fırın kebabıdır.
Gündüz saat 3’ten sonra bulamazsınız, gece pişirilmeye başladığı için fırına yeteri kadar koyar ve sıcak servis eder, orası da köhnedir ama bilen bilir orası tercih edilir….
Bay Milör ‘de değinmişti efendim buraya 🙂
Bir de lezzet açısından Türkiye Sıralamasında yer edinmiş “Tiritçi Mithat” tavsiyedir.
Kendileri damakta lezzet patlaması yaşatır….
Kadınlar pazarı’na yakın, mevlana civarı’dır. Oraya gittiğiniz de esnaflar yoğunluktadır işte esas Geçmiş’teki Konya orasıdır. Neyse ekstra bilgi de verdim niyeyse:)))
tatlılarımızdan “SAÇ ARASI” nı yemezseniz hatrım kalır (-ne hatrım varsa artık 🙂
Ardından bol etli ıccak (sıcak) bamya çorbamızı için…. mutlaka ama :)))
Bamya çorbasının özelliği servis edildiğinde dumanı üstünde tütmeli…. etler lokum olmalı…
Belki de yemişinizdir daha önce bu saydıklarımı, uzattığımın da farkındayım affola…
ama takip ettiğim bir çok blog ‘larda bu tatlardan mahrum kalanlar çakmalarını sahici sanıp yorum yapıyorlar, bazende abartıldığı kadar iyi olmadığını söylerler.. e haklılar ticari kaygısı yüksek yerler iyi olmaz, esnaf lokantası neredeyse oralar iyidir hep, geçmişte esnafı kendilerine bağlamak için tek iş yapıp o işin iyisi olduktan sonra meşhur olmuşlardır.. devam eden güncelliğini korur.
Hep yemek içmek bahsettim ; geldiğinizde gezme işini çabuk halledeceksiniz eminim, gezilecek yer pek yok merkezde :))) İlçeler daha caziptir ki, Yüzölçüm açısından ilçeler mesafesi uzaktır…
Konya Zafer Meydan’ında gezerken insanlar üstünüze üstünüze geliyorsa ve hatta omuzlar çarpıyorsa korkmayın, o bizim insanın hödükselliği… besmele çekin dağılırlar.. eheheheheh:)))))
bolca dini temalı mekanlar görürseniz, “Şükür Giyim, Hicret Market, Helal Market” gibi kendinizi medine’de sanmayın….
ayy yeter affola efendim, klavye kahramanlığım tuttu…
tekrar selam eder, derin muhabbetlerimi gönlümden gönlünüze sunarım….
esra
🙂 ne güzel yazmışsınız Esra hanımcım, çok teşekkürler. Bir yeri en iyi orada yaşayan bilir, tavsiyelerinize kulak vereceğimden emin olabilirsiniz.
Sevgiler
Binnur
Merhaba, blıgunuzu ve sizi tanıdığım için çok çok memnun oldum. Ben de kendimi öğrenmeye adadım ve sizin gibi deneyimlerin bloglarıyla tanışmak beni çok mutlu ediyor. Sizden de öğreneceğim bir şeyler olduğuna emin olabilirsiniz. Sevgiyle kalın,
merhaba binnur hn,
öncelikle böyle bır sayfa olusturup leziz tariflerinizi bizimle paylaştığınız için çok teşekkur ederim.limon soslu limonlu kekinizi denedim muhteşem oldu ve misafirlerimiz tarafından çok beğenildi.Fırsat buldukça diğer tariflerinizi de denemeye devam edicem.Ellerinize sağlık.
sevgilerimle….
Tariflerimi beğendiğiniz için asıl ben teşekkür ederim. Blog yazmaktaki yegane amacım başarılı tariflerin sizler tarafından da beğenilip yapılması. Güzel geri dönüşler beni çok mutlu ediyor. Limonlu, portakallı tatları seviyorsanız Narenciyeli haşhaşlı ıslak kekim de sizi çok mutlu edecek. Bir daha ki sefere onu da denemenizi öneririm. https://hanemdepisenler.com/2013/10/09/narenciyeli-ve-hashas-tohumlu-islak-kek/
sevgilerimle
Merhabalar sizin cok sevdigim tarifiniz vardi.kedi dili,muhallebi ve meyve püresi ile yapilan bi tatliydi.2012 de sitenizde vardi ama su an ben bulamadim belki.yardimci olursaniz cok sevinirim.tesekkurler..saygilar
Kısa bir süre önce Yemek Blogunuzu ziyaret etme fırsatı bulduk ve blogunuzda yer alan yemek tariflerinizi, tariflerinizde kullanmış olduğunuz görselleri çok beğendik. Blogunuz için oldukça emek ve zaman serfettiğinizi blogunuzun her sayfasında hissettik. Ellerinize, emeğinize sağlık!
Yemek blogger’lığı oldukça emek ve zaman gerektiren bir uğraş. Onca zaman ve emek harcadıktan sonra yapılan yemeklerin beğenilmesi, takdir edilmesi ve blogun takip edilmesi tüm blogger’ların en büyük arzusu. Bu durumdan yola çıkarak yemek blogger’larına blogunda yayınladıkları yazı ve tarifleri daha çok kişiye ulaştırabilmesi, bloglarına ve sosyal ağlarındaki hesaplarına ziyaretçi ve takipçi kazandırabilmesi için özel olarak özel bir internet sitesi oluşturma fikrinde yoğunlaştık Yemek Kulübüm’ü tasarladık.
Yemek Kulübüm’de ücretsiz olarak üye hesabı oluşturan kullanıcılarımız, yemek tariflerini ve görsellerini kolayca paylaşabilmekte, profillerinde kendilerine ait blog ve sosyal ağ hesaplarının linklerini paylaşabilmekte ve böylece yemek tariflerini beğenen site kullanıcılarını kendi bloglarına ve sosyal ağ hesaplarına çekebilmektedir.
Yemek Kulübüm’ün en çok seveceğiniz özelliklerinden birisi de blogunuzda olduğu gibi üye hesabınızdan günlük yazabiliyor olmanız ve günlüğünüzü sosyal ağlarda kolayca paylaşabilmeniz. Kendi blogunuzda yazmış olduğunuz yazıların bir kısmını bu bölümde paylaşıp blogunuza takipçi ve ziyaretçi çekmek sizin için çok daha kolay olacak.
Tüm bu kolay ve faydalı kullanım özelliklerinin yanı sıra Yemek Kulübüm üye hesabınızdan paylaşmış olduğunuz kendinize ait yemek tarifi ve püf noktalarından puanlar toplayarak her ay çeşitli hediyeler kazanma şansı da elde edebilirsiniz.
Ayrıca; Gıda Danışmanım’a soru sor, sağlıklı beslenme, gıda güvenliği, mutfakta püf noktaları, mutfak ve gıda sözlüğü, gıdaların ve yemeklerin kalori değerleri, gıdaların saklama sıcaklıkları ve koşulları, gıdaların sağlığımıza faydaları ve zararları gibi pek çok konu gıda mühendisi ve beslenme uzmanlarımızın kaleminden Yemek Kulübüm’de.
Blogunuza ve sosyal ağlardaki hesaplarınıza daha fazla ziyaretçi ve takipçi çekmek için sizi de blogger dostu Yemek Kulübüm’e bekleriz.
Yemek Kulübüm üye hesapları hakkında daha detaylı bilgi sahibi olmak için http://yemekkulubum.com/yemekkulubum linkiden hesabımızı inceleyebilirsiniz.
merhaba Binnur hn,
siyah beyaz brownie-cheesecake denedim tadını anlatacak bir kelime yok diye düşünüyorum,ikram ettiğim kişiler tarafından da çok beğenildi.herşeyi sizin tarifinize göre yaptım.ama cheesecake sulu olduğu için kenarlardan brownie hamurunun altına geçti.bunun bi daha olmaması için bir öneriniz varmı diye yardımınızı rica ediyorum.
başarılarınızın devamını diler teşekkür ederim,
gulshen omeroglu
Beğenmenize çok sevindim Gülshen hanım:) Cheesecake katmanını biraz daha koyulaştırmak için nişasta miktarını tepeleme bir kaşık koymanızı öneririm. Bir de brownie katmanını alta yayarken iyice kenarlara doğru sıvamanızı tavsiye ederim.İnşallah istediğiniz gibi olur. Sevgilerimle
tamam Binnur hn,ilk denememdi.ikinci denememde önerilerinizi yapıcam . daha önce cheescake yapmaya cesaretim yoktu sizin sayenizde başaracağıma inanıyorum.tekrar ilginize teşekkür ederim.saygılar,sevgiler.
Merhaba,Binnur hn,
dün akşam iş sonrası evde balkabaklı kubbe pastanızı denedim.alt tabanı pişirmek için zamanım yoktu,taban için yoğun kakaolu hazır bisküvi kullandım.kabaklı kremayı hazırlayıp,üzerine çikolata sosu ile kapladım.sosun üzerini de öğütülmüş cevizle süsledim.buzdolabında ancak iki saat dinlendi ve sonrası harika bir lezzet,gerçekten balkabağı,krem şanti ve ceviz muhteşem üçlü diyebilirim.bizi böyle lezzetlerle tanıştırdığınız için sonsuz teşekkürler.Sevgiyle kalın 🙂
Afiyet olsun, hep bildiğimiz malzemelerin birleşimi bazen çok şaşırtıcı olabiliyor dediğiniz gibi 🙂 Kabaklı tatlıları seviyorsanız “Karamelli kabak tatlısı ” tarifimi de denemenizi öneririm.https://hanemdepisenler.com/2013/01/18/karamelli-kabak-tatlisi/ hem kolay hem de yerken hem ekmek kadayıfı hem de krem karamel tatlarını birlikte alıyorsunuz, kabak sosunun tadı da cabası…
Posted by senARTPhotography on Nisan 1, 2012 at 6:18 pm
Hayırlı olsun Binnur…Yaptıklarını birgün tadarız inşallah…
Posted by hatice on Mayıs 26, 2012 at 12:09 am
Binnur hanım,
çok güzel bir sayfanız var,resimler ve tarifler çok güzel ve çok orjinal,
emeğinize sağlık…
Posted by hanemdepisenler on Mayıs 26, 2012 at 2:41 pm
Çok teşekkür ederim 🙂
Posted by esra on Eylül 18, 2013 at 5:31 am
çok beğenerek izlemeye aldım paylaşımlarınızı….
farklı tarifler mevcut, galiba en dikkatimi çeken ise, estetik açıdan mükemmel oluşu.. elinizin ayarını ve sunumlarınızı tablo gibi buldum desem abartmış olmam…
keza;tariflerinizi yazı dilinde ifade ederken kullandığınız noktalama işaretleri ve üslubunuz da dikkatimden kaçmadı :)))))
sevgilerimle…
konya’dan
esra!
Posted by hanemdepisenler on Eylül 18, 2013 at 10:20 am
Güzel beğenileriniz için çok teşekkürler, geri dönüşler beni çok mutlu ediyor ve devam etmem için teşvik ediyor :))) Tekrar çok teşekkürler iltifatlarınız için. Konya’ya sevgiler benden. Gelecek hafta sonu ben de ilk kez ziyaret etme fırsatı bulacağım şehrinizi 🙂
Posted by esra büyük on Eylül 19, 2013 at 4:45 am
Mağrifetler iltifata tabiidir, ben teşekkür ederim nezaketiniz için….
Konya’lı olarak tavsiyelerde bulunmak isterim, haddim değil ama uyarsanız mutlu kalırsınız::))) çok mu ukalaca oldu yaaa:)
öncelikle israrla ve aşkla ve şevkle diyorum ki “etliekmek” lezzetini her yerde yemeyin, kartonpiyer yatağında soğanlı kıyma yemiş olursunuz:)
Vedat Milor’un de tavsiye ettiği Bolu Lokantası’nı es geçmeyin…
Mevlana civarında’dır efendim:) dıştan köhne ama içten sizi fetheder…
keza fırın kebabını da her yerden yemeyin, sadece fırın kebabı yapan işin ustası yerler var ki o da Mevlana civarı ,Vakıf Bank yanı sokak içinde “ALİ BABA” fırın kebabıdır.
Gündüz saat 3’ten sonra bulamazsınız, gece pişirilmeye başladığı için fırına yeteri kadar koyar ve sıcak servis eder, orası da köhnedir ama bilen bilir orası tercih edilir….
Bay Milör ‘de değinmişti efendim buraya 🙂
Bir de lezzet açısından Türkiye Sıralamasında yer edinmiş “Tiritçi Mithat” tavsiyedir.
Kendileri damakta lezzet patlaması yaşatır….
Kadınlar pazarı’na yakın, mevlana civarı’dır. Oraya gittiğiniz de esnaflar yoğunluktadır işte esas Geçmiş’teki Konya orasıdır. Neyse ekstra bilgi de verdim niyeyse:)))
tatlılarımızdan “SAÇ ARASI” nı yemezseniz hatrım kalır (-ne hatrım varsa artık 🙂
Ardından bol etli ıccak (sıcak) bamya çorbamızı için…. mutlaka ama :)))
Bamya çorbasının özelliği servis edildiğinde dumanı üstünde tütmeli…. etler lokum olmalı…
Belki de yemişinizdir daha önce bu saydıklarımı, uzattığımın da farkındayım affola…
ama takip ettiğim bir çok blog ‘larda bu tatlardan mahrum kalanlar çakmalarını sahici sanıp yorum yapıyorlar, bazende abartıldığı kadar iyi olmadığını söylerler.. e haklılar ticari kaygısı yüksek yerler iyi olmaz, esnaf lokantası neredeyse oralar iyidir hep, geçmişte esnafı kendilerine bağlamak için tek iş yapıp o işin iyisi olduktan sonra meşhur olmuşlardır.. devam eden güncelliğini korur.
Hep yemek içmek bahsettim ; geldiğinizde gezme işini çabuk halledeceksiniz eminim, gezilecek yer pek yok merkezde :))) İlçeler daha caziptir ki, Yüzölçüm açısından ilçeler mesafesi uzaktır…
Konya Zafer Meydan’ında gezerken insanlar üstünüze üstünüze geliyorsa ve hatta omuzlar çarpıyorsa korkmayın, o bizim insanın hödükselliği… besmele çekin dağılırlar.. eheheheheh:)))))
bolca dini temalı mekanlar görürseniz, “Şükür Giyim, Hicret Market, Helal Market” gibi kendinizi medine’de sanmayın….
ayy yeter affola efendim, klavye kahramanlığım tuttu…
tekrar selam eder, derin muhabbetlerimi gönlümden gönlünüze sunarım….
esra
Posted by hanemdepisenler on Eylül 19, 2013 at 9:20 pm
🙂 ne güzel yazmışsınız Esra hanımcım, çok teşekkürler. Bir yeri en iyi orada yaşayan bilir, tavsiyelerinize kulak vereceğimden emin olabilirsiniz.
Sevgiler
Binnur
Posted by Bitabak on Haziran 19, 2014 at 6:02 pm
Merhaba, blıgunuzu ve sizi tanıdığım için çok çok memnun oldum. Ben de kendimi öğrenmeye adadım ve sizin gibi deneyimlerin bloglarıyla tanışmak beni çok mutlu ediyor. Sizden de öğreneceğim bir şeyler olduğuna emin olabilirsiniz. Sevgiyle kalın,
Posted by seldaadaoz on Ağustos 19, 2014 at 11:11 am
Merhaba
bloğunuzu beğeniyle takip ediyorum. Hergün bakıp denemeye çalışıyorum.
Umarım devam edersiniz. Kolay gelsin başarılar dilerim.
Posted by hanemdepisenler on Ağustos 19, 2014 at 5:27 pm
Cok tesekkurler:)
Posted by Afiyetle Editör on Ocak 22, 2015 at 2:57 pm
Tarifleriniz ile ilgili sizinle görüşmek istiyorum. Lütfen iletişime geçer misiniz?
İletişim mail : afiyetleeditor@gmail.com
Posted by gulshen omeroglu on Mart 6, 2015 at 2:07 pm
merhaba binnur hn,
öncelikle böyle bır sayfa olusturup leziz tariflerinizi bizimle paylaştığınız için çok teşekkur ederim.limon soslu limonlu kekinizi denedim muhteşem oldu ve misafirlerimiz tarafından çok beğenildi.Fırsat buldukça diğer tariflerinizi de denemeye devam edicem.Ellerinize sağlık.
sevgilerimle….
Posted by hanemdepisenler on Mart 6, 2015 at 5:21 pm
Tariflerimi beğendiğiniz için asıl ben teşekkür ederim. Blog yazmaktaki yegane amacım başarılı tariflerin sizler tarafından da beğenilip yapılması. Güzel geri dönüşler beni çok mutlu ediyor. Limonlu, portakallı tatları seviyorsanız Narenciyeli haşhaşlı ıslak kekim de sizi çok mutlu edecek. Bir daha ki sefere onu da denemenizi öneririm. https://hanemdepisenler.com/2013/10/09/narenciyeli-ve-hashas-tohumlu-islak-kek/
sevgilerimle
Posted by Ece Corak on Ağustos 11, 2015 at 12:24 pm
Merhabalar sizin cok sevdigim tarifiniz vardi.kedi dili,muhallebi ve meyve püresi ile yapilan bi tatliydi.2012 de sitenizde vardi ama su an ben bulamadim belki.yardimci olursaniz cok sevinirim.tesekkurler..saygilar
Posted by hanemdepisenler on Ağustos 11, 2015 at 5:15 pm
Sanırım bahsettiğiniz tarif bu olacak, gerçekten de kolay ve çok lezzetli. Afiyet olsun. https://hanemdepisenler.com/2012/04/03/taze-cilek-soslu-tatli/
Posted by Yemek Kulübüm on Kasım 22, 2015 at 10:44 pm
Yemek Kulübüm’ü kurduk! Siz olmadan olmaz 🙂
Merhabalar,
Kısa bir süre önce Yemek Blogunuzu ziyaret etme fırsatı bulduk ve blogunuzda yer alan yemek tariflerinizi, tariflerinizde kullanmış olduğunuz görselleri çok beğendik. Blogunuz için oldukça emek ve zaman serfettiğinizi blogunuzun her sayfasında hissettik. Ellerinize, emeğinize sağlık!
Yemek blogger’lığı oldukça emek ve zaman gerektiren bir uğraş. Onca zaman ve emek harcadıktan sonra yapılan yemeklerin beğenilmesi, takdir edilmesi ve blogun takip edilmesi tüm blogger’ların en büyük arzusu. Bu durumdan yola çıkarak yemek blogger’larına blogunda yayınladıkları yazı ve tarifleri daha çok kişiye ulaştırabilmesi, bloglarına ve sosyal ağlarındaki hesaplarına ziyaretçi ve takipçi kazandırabilmesi için özel olarak özel bir internet sitesi oluşturma fikrinde yoğunlaştık Yemek Kulübüm’ü tasarladık.
Yemek Kulübüm’de ücretsiz olarak üye hesabı oluşturan kullanıcılarımız, yemek tariflerini ve görsellerini kolayca paylaşabilmekte, profillerinde kendilerine ait blog ve sosyal ağ hesaplarının linklerini paylaşabilmekte ve böylece yemek tariflerini beğenen site kullanıcılarını kendi bloglarına ve sosyal ağ hesaplarına çekebilmektedir.
Yemek Kulübüm’ün en çok seveceğiniz özelliklerinden birisi de blogunuzda olduğu gibi üye hesabınızdan günlük yazabiliyor olmanız ve günlüğünüzü sosyal ağlarda kolayca paylaşabilmeniz. Kendi blogunuzda yazmış olduğunuz yazıların bir kısmını bu bölümde paylaşıp blogunuza takipçi ve ziyaretçi çekmek sizin için çok daha kolay olacak.
Tüm bu kolay ve faydalı kullanım özelliklerinin yanı sıra Yemek Kulübüm üye hesabınızdan paylaşmış olduğunuz kendinize ait yemek tarifi ve püf noktalarından puanlar toplayarak her ay çeşitli hediyeler kazanma şansı da elde edebilirsiniz.
Ayrıca; Gıda Danışmanım’a soru sor, sağlıklı beslenme, gıda güvenliği, mutfakta püf noktaları, mutfak ve gıda sözlüğü, gıdaların ve yemeklerin kalori değerleri, gıdaların saklama sıcaklıkları ve koşulları, gıdaların sağlığımıza faydaları ve zararları gibi pek çok konu gıda mühendisi ve beslenme uzmanlarımızın kaleminden Yemek Kulübüm’de.
Blogunuza ve sosyal ağlardaki hesaplarınıza daha fazla ziyaretçi ve takipçi çekmek için sizi de blogger dostu Yemek Kulübüm’e bekleriz.
Yemek Kulübüm üye hesapları hakkında daha detaylı bilgi sahibi olmak için http://yemekkulubum.com/yemekkulubum linkiden hesabımızı inceleyebilirsiniz.
Yemek Kulübüm’de düzenlenen Ödüllü Yemek Puan Oyunu hakkında detaylı bilgi almak için http://yemekkulubum.com/icerik_sayfa/ekle-yemek-tarifi-kazan-yemek-takimi linkimizi ziyaret edebilirsiniz.
Saygılarımızla,
Yemek Kulübüm
http://www.yemekkulubum.com
Posted by gulshen omeroglu on Ocak 11, 2016 at 11:53 am
merhaba Binnur hn,
siyah beyaz brownie-cheesecake denedim tadını anlatacak bir kelime yok diye düşünüyorum,ikram ettiğim kişiler tarafından da çok beğenildi.herşeyi sizin tarifinize göre yaptım.ama cheesecake sulu olduğu için kenarlardan brownie hamurunun altına geçti.bunun bi daha olmaması için bir öneriniz varmı diye yardımınızı rica ediyorum.
başarılarınızın devamını diler teşekkür ederim,
gulshen omeroglu
Posted by hanemdepisenler on Ocak 12, 2016 at 10:34 am
Beğenmenize çok sevindim Gülshen hanım:) Cheesecake katmanını biraz daha koyulaştırmak için nişasta miktarını tepeleme bir kaşık koymanızı öneririm. Bir de brownie katmanını alta yayarken iyice kenarlara doğru sıvamanızı tavsiye ederim.İnşallah istediğiniz gibi olur. Sevgilerimle
Posted by gulshen omeroglu on Ocak 14, 2016 at 11:45 am
tamam Binnur hn,ilk denememdi.ikinci denememde önerilerinizi yapıcam . daha önce cheescake yapmaya cesaretim yoktu sizin sayenizde başaracağıma inanıyorum.tekrar ilginize teşekkür ederim.saygılar,sevgiler.
Posted by gulshen omeroglu on Ocak 19, 2016 at 12:20 pm
Merhaba,Binnur hn,
dün akşam iş sonrası evde balkabaklı kubbe pastanızı denedim.alt tabanı pişirmek için zamanım yoktu,taban için yoğun kakaolu hazır bisküvi kullandım.kabaklı kremayı hazırlayıp,üzerine çikolata sosu ile kapladım.sosun üzerini de öğütülmüş cevizle süsledim.buzdolabında ancak iki saat dinlendi ve sonrası harika bir lezzet,gerçekten balkabağı,krem şanti ve ceviz muhteşem üçlü diyebilirim.bizi böyle lezzetlerle tanıştırdığınız için sonsuz teşekkürler.Sevgiyle kalın 🙂
Posted by hanemdepisenler on Ocak 19, 2016 at 10:39 pm
Afiyet olsun, hep bildiğimiz malzemelerin birleşimi bazen çok şaşırtıcı olabiliyor dediğiniz gibi 🙂 Kabaklı tatlıları seviyorsanız “Karamelli kabak tatlısı ” tarifimi de denemenizi öneririm.https://hanemdepisenler.com/2013/01/18/karamelli-kabak-tatlisi/ hem kolay hem de yerken hem ekmek kadayıfı hem de krem karamel tatlarını birlikte alıyorsunuz, kabak sosunun tadı da cabası…
Posted by Derya on Nisan 11, 2020 at 11:03 pm
Sizi takip etmek isterim
Derys